štvrtok 8. augusta 2013

Hola!

No,
asi tisíc rokov som sem nič nedala. Úprimne, neustále balansujem na hranici toho, či je alebo nie je dobré blogovať. Môj blog nemá toľko čitateľov, ako iné blogy, za čo môže presne to, že som neporiadny blogger a nepridávam príspevky poriadne a pravidelne.
Totiž.
Ako jedna z mála bloggeriek, ktoré tu poznám, som vlastne neustále single (okej, niekedy nie, ale to nestojí za zmienku, sorry chalani), a okrem toho mi príde neuveriteľne trápne, aby ma títo chlapci fotili ako som oblečená. Lebo actually, who cares? No, ale ono asi niekto cares, inak by fashion blogy nefičali, všakže.
Ďalšia rovina toho je, že celé mesto ma tak či tak považuje za nesmierne namyslenú, afektovanú, povrchnú a sprostú osobu... čo nie je zrovna najpríjemnejšie, ale už som si zvykla. No a renomé bloggerky (hlavne keď pri tom študuješ umenie) sa ľuďom nejak nezdá. No ale toto je naozaj menej podstatné pre mňa, je mi kvázi jedno, čo si o mne ľudia myslia, aj tak, keby už o niečo ide, sa na nich spoliehať nemôžem, a moji friends vedia, kde je pravda. So....
Moja najlepšia kamarátka z detstva, Zuz, ktorá ma občasne fotí na film, je jednou z mála osôb, ktorej sa nechám hocikedy odfotiť, nuž Zuz, rovnako ako každý človek, si žije vlastný život, a keď sa nám podarí naše cestičky pretnúť, sme radi, že vôbec vieme artikulovať a chodiť, nie to aby sme fotili (vyzerala by som neustále ako spokojný aziat).
No, ale keďže Zuz má po novom super digitál, tak verím, že sa nám podarí to rozbehnúť.
Ale až od septembra... pretože nasledovné : (viem, že ľudí bavia detaily zo súkromia)
 - som asi idiot, a neurobila som štátnice v riadnom termíne, takže si ich idem robiť na konci augusta.
 - som si posledné obdobie prešla dosť veľkými zmenami v osobnom živote
 - sa snažím dať sa do totálnej formy, nie len fyzickej
 - sa snažím neriešiť moc internety (ha-ha)
 - chcem si to sama pred sebou všetko obhájiť.
 - rozhodujem sa, čo so svojím životom, a možno si od vás týmto aj pýtam radu... ísť do modelingu na rok/dva (paríž/londýn), alebo jebať na to? môže to byť super príležitosť si pocestovať, vidieť umelecký underground iných miest, bla bla bla.



Btw : BIKE IS DOPE!!!!!


A tu máte bonusovú fotečku z fotenia s Jurajom Šipkovským.





A možno ste ma videli tutok, možno nie : 




Takže ahojte kamaráti, kľudne odpovedajte, pýtajte sa, nadávajte mi, raďte mi. Ja neviem. Go ahead.

37 komentárov:

  1. nie som "asi celé mesto" takže ťa tak či tak nepovažujem za "nesmierne namyslenú, afektovanú, povrchnú a sprostú osobu..." nechápem s kým sa stretávaš, nejakými bitchami asi,) šak normálne rob, čo ťa baví, najlepšie na začiatok jednu vec, na ktorú sa budeš plne sústrediť a rob to poriadne naozajsky. je skoro jedno čo to bude, keď to budeš robiť poctivo a naozaj a fakt poriadne tak to nakoniec bude fasa. ver mi. akožeee, mám ťa rád, nigga!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hm,trochu jsi mě zklamala s tou stížností na to, že máš málo čtenářů. Mně to teda málo nepřipadá, co já bych za to dala. Jinak skvělá fotka,sekne ti to..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemyslela som to ako sťažnosť, ani v žiadnom inom zmysle negatívne, bolo to suché konštatovanie, porovnanie napr s Paulinou alebo s Véčkom či Melisou, ktoré to majú tvrdo odmakané. Čiže to bola jedine kritika vlastného prístupu, nič viac. Jasné, že si toto svoje číslo cením .)

      Odstrániť
  3. Ja by som sa rozhodla podla vnutorneho pocitu. Myslim, ze prirodzene inteligentny clovek vnutorne tak nejak vzdy vie, co je v danom okamihu spravne. Ved vyskusaj, inak sa to nedozvies ;) Kym nemas zavazky, mas ovela viac moznosti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlas na plnej čiare!

      Odstrániť
    2. I guess.
      Už ma na to lanárili zopár krát a vždy som sa na to vybodla. Ale teraz som dospelšia a verím, že to budem vedieť viac využiť vo svoj prospech .)

      Odstrániť
  4. Osobne si myslím, že pôsobíš jedinečne a sebavedomo - či už na živo alebo cez blog. Práve preto sa mi páčiš. Raz ako opitá trapka som ti to aj povedala. No ale odvtedy sa dosť vecí zmenilo, tak už by som ti to nepovedala na živo, tak aspoň takto ako koment.
    Moja rada: pekne rob čo máš rada. Modeling neviem aký je, ale si myslím že na to máš. A prispievaj na blog, teší nás to viacerých..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. *
      Ďakujem, budem sa snažiť.) A neni na tom nič trapné, btw.

      Odstrániť
  5. Este raz,okamzite zbalit kufre a vypadnut do sveta,nech konecne maju o dovod viac p***vat,preco si namyslena a povrchna:-)nie nie okamzity unik von,mas na to,represent

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ako neviem co si myslia ostatni,ale pre mna si jedna z najtop bloggeriek! uplne ta milujem,proste vyzeras uplne dokonalo a nieco zvlastne superske z teba vyzaruje. takisto si ma inspirovala k tomu piercu,tak snad sa mamka nezblazni:P a bolo by top topove kebyze prispievas castejsie,lebo tvoj blog mam pochodeny krizom krazom,vsetko naspamat uz viem:-D a ten modeling--->urco sto pro chod do toho:-) tiez som nad tym rozmyslala,ale nehodim sa na to uplne.
    inak zase som ta videla v blave!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A kde si ma videla? ,)

      Dobre, budem sa snažiť, hoc aj pablbé fotky z webcamery, lebo na vác asi nemám momentálne .)

      Odstrániť
    2. bolo by to super lebo sa na teba neviem vynadivat:-D
      hm ono to bolo niekde v okoli "my" toho obchodaku,v nejakej ulicke,a bola si raz na bicykli a raz nie:-) a to bolo asi v rozpati 2 tyzdnov.

      Odstrániť
    3. Oui, moja mamina tam má prácu, aj otec, aj ja vlastne neďaleko, takže tade skoro denne chodím na bicykli :)

      Odstrániť
  7. ahoj kat
    predsa len treba uznat, ze si vzacny zivocich a aj tento tvoj blog je ojedinely biotop.
    podla mna vypadni z tej sprostej blavy, vsetci nech si potom tajne oci vyocia na tvojich fotkach, a vlastne ani len nestoja za zmienku, ti ukazovaci prstom.
    takych je vsade mnoho, ti, ktori stratili sebamensi zaujem o seba a bla bla bli.
    podla mna sa vrhni do toho modelovskeho sveta, ale nezabudni malovat umierajuce zvieratka at all.)
    aaa tie parozky a parozia mam furt pre teba odlozene,
    do konca sveta casu este dost, ale ak by si prisla niekedy do blizkych kruhov nitry a okolia a budes mat v batohu dost miesta, tak aj s pierkami je vsetko v krabickach.
    D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty si super :)

      snáď sa mi podarí dostať do NR, chcem ísť Rjabininovcov navštíviť do libressa minimálne. Nuž, tak sa potom ozvem, ale rátam september až...
      Nuž, áno, aspoň trochu nové impulzy nazbierať, tu už každého poznám a nič nové sa tu nedeje (hoc sa BA konečne rozhýbala správnym smerom).
      **

      Odstrániť
    2. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
    3. ano v septembri budem uz aj ja zakotvena niekedy az po 15tom v nr natrvalo.
      ozvi ozvi, chodievam k nim na koficko,) aj v nitre sa to viac menej kulturne rozhybalo, zacalo to mat celkom prijemne vibracie aj atmosferu.
      :)

      Odstrániť
  8. Ahoj,
    jsi krásná a především velmi neotřelá a netuctová, takže, jestli tu příležitost máš, určitě do toho modelingu jdi, už jen proto, abys na nějakou dobu mohla vypadnout ven :-)
    Držím ti palce :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. som ťa náhodne objavila na FB a nedalo mi sa stebou neskamošiť....pripadáš mi dosť jedinečný typos, taže byť tebou ťahám dade....aj kebyže som sebou.....len ja už mám 3ročný prírastok na šerdci.... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Určite chod do toho,nemusiš sa bat skusit nove veci.zmen svoj život kym si mlada a pekna :)
    uprimne..aj ked nedavaš pravidelne posty aj tak si to pozriem radšej ako umele pseudo fashion blogy.
    a na ludi sa vyser,koniec koncov je to tvoj život nie ich,takže ja ti len drzim palce :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Yayks, ľudia vy ste ultra milí na mňa, toto som srsly nečakala.

      Odstrániť
  11. modeling!!
    chod do toho

    OdpovedaťOdstrániť
  12. bola by to škoda, keby sa človek ako ty vyjebal na blogovanie, lebo si jedna z mála nepózerských slovenských blogeriek. a do toho modelingu určite choď, máš na to

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ty si taká unikátna, že modeling určite oživíš a aspoň zase niečo nové bude v tvojom živote...len najprv tie štátnice:)))best luck:)))a nerob si hlavu, že si taká, aká si. jednoducho ty si ty a bodka.kašli na iných:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Prečo taká silná retuš na tak krásnej osobe a fotke?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Ona neni až tak silná ako prepálená, je tam dvihnutý kontrast, plus mi nejak prebluroval líca čiže mi nevidno pehy poriadne. Ale uznávam, aj mne sa zdá trochu moc, fotka je v origináli veľmi reprezentatívna, ale nechcela som sa fotografovi kafrať do roboty .)

      Odstrániť
    2. ďakujem za vysvetlenie :)

      Odstrániť
  15. čítam tvoj blog asi prvé 4 minúty..no hlavne tento príspevok a si super :D neviem úplne neriešiš.. ja sa mojom blogu ,,trápim,, s tým že čo tam napíšem a vždy ma poteší keď vidím niekoho takého istého..myslím tým že píše bludy.. sory :D ale potešila si ma :) aj blog je super.. a vôbec nemáš málo ľudí!
    a tak už pridám aj svoj, trošku reklamy neuškodí :)
    www.bianka-bibka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  16. čítam tvoj blog asi prvé 4 minúty..no hlavne tento príspevok a si super :D neviem úplne neriešiš.. ja sa mojom blogu ,,trápim,, s tým že čo tam napíšem a vždy ma poteší keď vidím niekoho takého istého..myslím tým že píše bludy.. sory :D ale potešila si ma :) aj blog je super.. a vôbec nemáš málo ľudí!
    a tak už pridám aj svoj, trošku reklamy neuškodí :)
    www.bianka-bibka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ja som myslela, že si sa tomu už venovala pred vyškou... jasné že choď do toho (vlastne už tam asi aj si, podľa novšieho postu a reakcií) takže mega držím palce, uži si to, ...ľudia s vlastným názorom, čo ešte k tomu majú aj iné vášne v živote a celý ten fešn svet neberú smrteľne vážne tam patria!
    a tento blog tu -je super jak je! ..sama si povedala že máš v paži debilov, tak je všetko ok.
    machri, čo vedia spraviť dobrú fotku, viem to oceniť... ale radšej jeden webkamerový snapshot človeka, čo vyzerá dobre v hocičom kocikde a hocikedy a má charizmu, rozhľad a nič nepredstiera než ... 455689 za deň vidieť a čítať to isté... ne dik

    OdpovedaťOdstrániť