štvrtok 31. januára 2013

streda 30. januára 2013

knights

ASAP rocky is my style icon. Yeah!

manthe ribane by steve marais

a táto jedna neni od steva maraisa
fuck off she's so cool!! damn! and have you seen her dancing??? she's amazing! v.i.n.t.a.g.e. crew
she's a member and also their stylist

utorok 29. januára 2013

kibirkštelé

Dostala som najlepšiu najkrajšiu šiltovku. Od drahého Ink Midgeta. Ak Vám to niečo hovorí, tak áno, je to ten, čo hráva s Pjonim. Ink teraz vydal album, ktorý má fakt krásny cover (od Daniely Olejníkovej a Damiana Herba) a ten album si môžete vypočuť TU, môžete si ho aj stiahnuť buď zadarmo, alebo za dobrovoľný príspevok. Pomôžete mladému veľmo talentovanému hudobníkovi.
parochňa a prečo nie? také vlasy chcem.
robím stojky a kliky v stojkách. damn. áno snažím sa každé ráno cvičiť jogu. niekedy to nedám. ale snažím sa. je to najlepšie.
vyrábam masky:
objednávam si matroše matroše:
som emo
nosím srdiečko vzadu na hlávke
too much hiphop causes loosing weight
Ink Midget + kostra + mickova dcéra
možno si kúpim nové brýle, proč taky ne? harry potter style neni zlý
šialenec
a aj trochu normálnosti
a tak.... čilujte!! dáky outfit zajtra možno alebo kedy, keď si uploadnem fotky z iphonu, čo sa mi neeechce teraz. ALE! musím získať frak ženský!

štvrtok 17. januára 2013

čvirik čvirik

Kedy je lepšie dať post o jarnej kolekcii? No isto v polovici januára keď je vonku pol metra snehu. Inak super ten sneh ne? Jarná kolekcia hm ktorú ste videli už na sto blogoch je super. Minuloročná bola síce pre mňa osobne lepšia, ale super. Ak sa chcete cítiť na chvíľku ako mongolská princezná, alebo ako totál cowboy, alebo akoby ste si vyšli von iba v najpohodlnejšom pyžamku, choďte do toho. Mojimi favoritmi bolo oversized mäkkučké čierne sako a ľanová bunda. Tá bunda!!! Dokonalosť! Milujem prvky folku. A ľanová bunda strihu drsniackeho je úplné wau! Ak máte radi jednoduchosť, tak táto kolekcia je tiež pre vás, je tam mnoho prúžkov, čiernej a bielej. Ak máte radi antické grécko a dórske stĺpy, tiež si nájdete svoje. (Tie šaty sú brutál super). Môj foťák zaštrajškoval, neviem z neho dostať fotky. Tak som si dovolila dočarbať tie oficiálne od hmka a fotky seba som ukradla kaa a melise a véčku a možno ešte niekomu. ČHAAAAUTEEEE inak blog asi čoskoro presuniem na inú adresu.. lebo... sa to tu celé pokazilo.
pňauk!